Hopp til innhold

Jobbe i Kulturrådet

Ønsker du å jobbe i et arbeidsmiljø med stor arbeidsglede og motiverte medarbeidere? Da er Kulturrådet stedet. Som medarbeider er du en viktig aktør i utviklingen av kunst- og kulturlivet over hele landet. Kulturrådet trenger dyktige medarbeidere med kompetanse innenfor kunst og kultur, administrasjon og IKT.

Gjennom støtte til profesjonelle kunstnere, arrangører, utgivere og ulike kulturvirksomheter bidrar Kulturrådet til at kunst og kultur skapes, dokumenteres, bevares og gjøres tilgjengelig for flest mulig. Målet er at Norge skal ha et levende og mangfoldig kunst- og kulturliv.

Kulturrådet har flere ulike forvaltningsoppgaver knyttet til virksomheten. Vi er er ca. 120 ansatte i fagadministrasjonen som er sekretariat for Norsk kulturfond, Statens kunstnerstipend og Fond for lyd og bilde. I tillegg har Kulturrådet ansvar for en rekke utviklings- og forvaltningsoppgaver i og for museumssektoren, og er også kontaktpunkt for EUs kulturprogram og partner i EØS kulturutvekslingsprogram.

Vi håper du vil vurdere å søke jobb hos oss hvis du har en bakgrunn som gjør at du kan bidra i det viktige arbeidet vi gjør. Kulturrådet er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer alle kvalifiserte til å søke hos oss uansett alder, kjønn, funksjonsevne, geografi eller etnisk bakgrunn. Vi holder til i moderne lokaler i Oslo, Bodø og Trondheim.

Vi tilbyr

  • Spennende og varierte faglige utfordringer fra første arbeidsdag.
  • Mulighet for å påvirke forvaltningen av kunst- og kulturlivet i hele landet.
  • Tilrettelagte arbeidsforhold for personer med nedsatt funksjonsevne. Kulturrådet praktiserer inkluderende arbeidsliv.
  • Medlemsskap i Statens pensjonskasse.
  • Trening i arbeidstiden.
  • Hyggelig arbeidsmiljø, sosialt og uformelt.

Alle våre stillinger blir lyst ut offentlig og søknadene sendes inn via Web-skjema på http://www.jobbnorge.no/. Vi har dessverre ikke anledning til å ta i mot åpne søknader.

Gå til JobbNorge for å se ledige stillinger